Klassurantiën BV

 

In 2003 hebben wij, Marco Kleiker en Jakob Nijborg, samen goed voor 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, besloten om een eigen assurantiekantoor te beginnen. Onder de naam Klassurantiën BV zijn wij vanuit Meeden en Zuidlaren gestart om onze klanten te voorzien van goed advies. Begin 2008 is het kantoor in Meeden verhuisd naar Leek.

Als assurantietussenpersoon willen we werkelijk inhoud geven aan het begrip ‘service’. Uiteraard is ons belangrijkste doel om klanten te voorzien van een advies op maat. Omdat we met vele maatschappijen samen werken, kunnen we voor onze klanten het product uitzoeken dat qua inhoud en prijs het beste bij hun situatie past.

Maar naast het geven van een goed advies, staat het verlenen van service bij ons ook erg hoog in het vaandel. Wij bezoeken onze klanten thuis om een persoonsgebonden, passend verzekeringsadvies te geven. Indien een verzekering gesloten is, leunen wij niet achterover in onze bureaustoel. We willen dat onze klanten niet alleen op dit moment tevreden zijn, maar dat ook in de toekomst blijven. After-sales service is in onze ogen dan ook erg belangrijk. Indien een klant bijvoorbeeld een schade heeft, kan hij ons op elk moment bereiken. We komen dan persoonlijk langs om de klant te helpen met het invullen van het schadeformulier. Uit de reacties die we van onze klanten krijgen, merken we dat dit soort aspecten zeer worden gewaardeerd. Veel nieuwe klanten komen bij ons door mond-tot-mond reclame.

Beste klant,

Helaas is Jakob Nijborg in juni en in november 2021 getroffen door een hersenbloeding. Hierdoor komt Jakob helaas niet meer aan het werk. Marco Kleiker en zijn vrouw Debbie hebben besloten de zaak samen voort te zetten. We willen Jakob ontzettend bedanken voor al zijn jaren van trouwe inzet. Mocht u meer willen weten, schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Ook kunnen wij u voorzien van een adres, mocht u graag een kaartje naar Jakob willen sturen.